Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

user2682056 asked:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@ifscfinder.com and
inform them of the time the error occurred, and anything you might
have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error
log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to
use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at ifscfinder.com Port 80`

/usr/local/apache/logs/error_log file detailed error info:

[Fri Sep 06 22:42:07 2013] [error] [client 115.242.169.51] Failed loading /usr/local/IonCube/ioncube_loader_lin_5.2.so:  /usr/local/IonCube/ioncube_loader_lin_5.2.so: cannot open shared object file: No such file or directory, referer: http://ifscfinder.com/test/
[Fri Sep 06 22:42:07 2013] [error] [client 115.242.169.51] Failed loading /usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.9/php-5.2.x/ZendOptimizer.so:  /usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.9/php-5.2.x/ZendOptimizer.so: cannot open shared object file: No such file or directory, referer: http://ifscfinder.com/test/
[Fri Sep 06 22:42:07 2013] [error] [client 115.242.169.51] Premature end of script headers: phpinfo.php, referer: http:// ifscfinder.com/test/
[Fri Sep 06 22:42:07 2013] [error] [client 115.242.169.51] File does not exist: /home/ifscodes/public_html/500.shtml, referer: http:// ifscfinder.com/test/
[Fri Sep 06 22:42:08 2013] [error] [client 115.242.169.51] File does not exist: /home/ifscodes/public_html/favicon.ico
[Fri Sep 06 22:42:08 2013] [error] [client 115.242.169.51] File does not exist: /home/ifscodes/public_html/404.shtml

Am getting this error after changed SATA drives to SSD drives. and i also reinstalled apache and everything too still no use can any one help me.


I answered:

The error log makes it blatantly clear what the problem is: When you reinstalled your system, you forgot to reinstall IonCube and Zend Optimizer.


View the full question and answer on Server Fault.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License.